Recept: frambozensorbetijs

Lifestyle

Het is heel mooi weer en daar hoort natuurlijk lekker ijs bij. 😉 Ik heb vandaag een simpel en snel recept voor frambozensorbetijs voor jullie. Dit ijs is echt heerlijk! Je maakt het ijs in drie stappen.

Dit recept is geschikt voor vier personen en het ijs bevat 40 kcal per portie.

Wat heb je nodig?

  • 1 eetlepel poedersuiker
  • 1 eetlepel lemon curd
  • 250 gram frambozen (uit de diepvries)

Hoe maak je het?

  1. Je doet de poedersuiker, lemon curd en frambozen in een keukenmachine. Daar voeg je 3 eetlepels heet water aan toe.

frambozenijs2

  1. Vervolgens meng je alles tot het mooi glad is. Als het nog wat korrelig is, kan je eventueel nog heet water toevoegen.
  2. Je bent nu klaar om je zelfgemaakte frambozensorbetijs te serveren. Tip: Het ijs is nog lekkerder met wat verse frambozen en slagroom.

Ik ben benieuwd wat jullie van het ijs vinden. Zelf ben ik er helemaal gek op! Het is echt perfect voor zomerse dagen.

Dit recept komt uit de Allerhande. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s