Catrice Limited Editon “Viennart”

Beauty

 photo 10422159_10152739467009911_8972153681338864780_n_zpsadd90252.jpg

Dinsdagmiddag werd ik heel blij doordat ik te horen kreeg dat Catrice met een nieuwe Limited Edition komt. “Viennart”  zal van half november tot half december in de schappen liggen en belooft een artistieke en vrouwelijke Limited Editon te zijn. Perfect voor iedereen die fan is van een beetje glamour, lijkt mij. En volgens mij houden we daar bijna allemaal wel van, zo rond de feestdagen. Of niet soms? Kijk snel mee naar de producten!

 photo CatriceViennart1_zpsf28071f2.png

Baked Eyeshadows – €3,99

C01 Pearly Plastering, C02 Stunning Stucco en C03 Lovely Lace

Alleen in het doosje zien deze drie gebakken oogschaduws er al prachtig uit. Wat een mooi kanten patroontje! Heel vrouwelijk! De oogschaduws garanderen goede pigmentatie en intense kleuren. Dat is niet niks!

 photo CatriceViennart3_zps5ec4d23b.png

Powder Blush – €3,99

C01 Floral OrnARTment

Een frisse abrikooskleur en een wat lichtere nude tint zijn samengevoegd tot een schitterende blush, waarmee jij je wangen een mooi kleurtje kunt geven. Ook bij de blush kun je weer genieten van een sierlijk patroon in het product.

 photo CatriceViennart2_zps79a5882c.png

Shimmer Lip Colours – €3,99

C01 Nude Nouveau, C02 Klimt’s Gentle Kiss en Klimt’s Ardent Kiss

Laat je lippen stralen met deze glanzende lipsticks. Ook de lipsticks hebben een mooie, elegante verpakking. De kleuren zien er goed uit. Met nude, fris arbrikoos en donker bordeaux creëer je elke gewenste look.

 photo CatriceViennart4_zpse44fef37.png

Scented Powder – €4,99

Creëer accenten met dit mooie transparante poeder, dat glinsterende highlights aan het gezicht en de hals zou moeten geven. En alsof dat nog niet genoeg is, belooft het poeder ook een heerlijke bloemige geur te hebben. De decoratieve glazen flacon ziet er, naar mijn mening, heel chic uit.

 photo CatriceViennart6_zps0c4bbb0f.png

Nail Lacquers – €2,99

C01 Pearlescent Purpose, C02 Vienna Rose Woods, C03 LilART Lily en C04 ARTful Red

Vier glanzende kleurtjes nagellak die ultiem zouden moeten dekken. Alle kleurtjes hebben een ander effect en karakter. De unieke verpakking valt extra op door de bloemige print.

 photo CatriceViennart5_zps5d4992bc.png

Mirror – €3,59

Dit schattige spiegeltje alleen al geeft je een reden om te lachen! Het prachtige spiegeltje met symmetrische bloemenprint is makkelijk mee te nemen in iedere handtas. Echt een must-have!

Check HIER een sneak preview van de Limited Edition in videovorm!

Er zitten werkelijk waar schitterende producten in de Limited Edition van Catrice, maar eigenlijk had ik wat meer meer verwacht van de collectie. Het horen tenslotte producten voor de feestdagen te zijn. Ook moet ik bekennen dat ik de producten van Catrice de laatste tijd steeds prijziger vind worden.

De collectie ligt vanaf half november tijdelijk in de schappen bij onder andere Kruidvat en Trekpleister. Welke producten gaan jullie scoren?

Advertenties

5 gedachtes over “Catrice Limited Editon “Viennart”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s